De ce plec in India?

Astazi e inceputul a ceea ce numesc eu “calatoria  vietii mele”. Cu toate ca asa am zis ca asa va fi de fiecare data cand am plecat in India si asa a fost, simt ca acum va fi diferit.

Voi pleca pentru urmatoarele doua luni sa asist si sa predau in cadrul cursurilor de yoga de 200 si 300 ore ale scolii unde m-am format eu. Am simtit ca este ocazia vietii mele si ca nu am cum sa ratez aceasta oportunitate, asa ca here i am, cu cateva ore inainte de decolare, cu bagajele facute si inima larg deschisa pentru tot ceea ce urmeaza sa se intample.

Chiar daca nu este pentru prima oara cand voi preda celor care vor sa devina yoga teacheri, totul este altfel acum: locul, limba, oamenii…Este o onoare pentru mine sa fiu alaturi de maestri mei si sa ii ajut in procesul de predare si ajustare. Aproape ca nu imi vine sa cred ca a venit timpul sa plec…

Chiar daca trebuie sa pun pe hold toate proiectele mele din tara pana la intoarcere, stiu sigur ca aceasta calatorie ma va ajuta sa cresc, sa ma dezvolt, sa evoluez si sa ma intorc de acolo o si mai buna versiune a mea, cu rezervorul plin de resurse minunate pe care sa le impartasesc mai departe cu toti cei care intru in contact.

Stiu de cateva luni bune ca voi pleca, dar nici acum nu pot sa imi dau seama cand a trecut timpul, in special ultimele saptamani, care au fost haotice(chestiuni administrative si organizatorice, bilete de avion,rezervari, etc), in incercarea de a lasa totul in ordine aici. Nu e tocmai usor sa si centrezi, sa si dai cu capul, dar nimic nu ma bucura mai mult decat sa privesc in urma si sa vad ce am construit: o comunitate de oameni minunati de care imi va fi taaaare dor in urmatoarele luni.

Cand am aflat ca voi pleca, nu aveam nici o solutie pentru studio, decat sa fie inchis pe perioada calatoriei mele si mi-am asumat acest lucru. Intre timp, am cerut Universului solutia potrivita pentru aceasta situatie si astfel a intrat in joc Andreea, colega ce face parte acum din echipa Life Yoga si are grija ca orele de la studio sa se desfasoare dupa programul obisnuit.

Andreea a studiat si ea in India si este foarte entuziasmata sa ma ajute si sa impartaseasca din cunostintele acumulate.

E uimitor cum functioneaza lucrurile, nu?

Mi-am propus sa impartasesc cu voi cat mai multe lucruri din aceasta calatorie prin articole, filmulete, live-uri, fotografii si story-uri. Sper ca internetul din India sa nu imi saboteze planurile si sa pot sa impart cu voi in timp real tot ceea ce voi experimenta acolo.

Daca cititi acest articol, inseamna ca eu sunt deja pe drum spre India, asa ca wish me luck.

Va imbratisez tare, tare.

Cu multa iubire,

Denis

Write a comment