Esti cine alegi sa fii!

Cu totii cautam senzatia de libertate, de liniste, de multumire, de fericire. Cu totii suntem aici pentru acelasi motiv: sa ne gasim libertatea.

Sufletul are nevoie de asta…

Mintea se teme de asta…

Inima iubeste asta…

Elibereaza-ti mintea! Te va face sa te ridici, sa prinzi aripi, te va aprinde si iti va elibera sufletul.

Fericirea e atunci cand esti liber de orice indoiala, frica, limitare, identificare si proiectie a mintii. Atunci cand stii ca esti infinit de puternic. Plin de putere, ca puterea Universului este in tine, indiferent prin cat de multe incercari trebuie sa treci pentru a ajunge la destinatie, dincolo de oricine si de orice.

Sufletul 

Sufletul exista dincolo de corp, de minte, de temeri, de indoieli, de limitari. Sufletul  stie. Isi stie propria putere.

Elibereaza-te de tot ce te tine pe loc, de tot ceea ce nu iti da voie sa evoluezi. Da-ti voie sa stralucesti si sa iti construiesti viata pe care ti-o doresti.

Lasa de-o parte indoielile, resentimentele, regretele si tot ce te limiteaza!

Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in jurul tau si observa cum lumea incepe sa se schimbe!

In loc sa traiesti in frica, traieste in iubire. Iar iubirea nu se refera doar la iubirea catre partenerul de viata.

Mergi catre tot ceea ce te face sa stralucesti, sa evoluezi, sa fii mai puternic, mai inspirat, mai fericit si indeparteaza-te de tot ceea ce te consuma in mod negativ, te macina, te tine jos, tensionat si slab.

Ai aceasta putere! E doar o chestiune de acceptare si alegere.

Nu crede toate gandurile care te fac sa simti frica si sa te indoiesti de puterea si stralucirea personala. Alimenteaza-te cu incredere in propria existenta. Esti exact asa cum crezi ca esti.

Noi ne cream propria realitate.

Traieste viata pe care ti-o doresti! Este atat de simplu si depinde doar de tine.

Daca nu iti place ce traiesti, schimba ceva! Daca iti place ce traiesti, bucura-te de moment!

Impartaseste iubirea care este in interiorul tau in imbratisari, zambete, cuvinte calde, incurajari si orice altceva crezi ca ar completa momentul. Si ce daca esti vulnerabil? Traiesti si asta e cel mai important!

Poate ca sunt naiva sa vreau sa vad binele in oricine si in orice situatie si sa dau credit tuturor, dar cred ca in definitv este problema celorlalti daca in loc de a fi in lumina, sunt in intuneric.

Esti cine alegi sa fii!

Tu ce crezi despre asta? Lasa un comentariu daca ai ceva de impartasit!

 

Follow me on Instagram & Facebook.

Love,

D <3

Write a comment