Program Mentoring

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 • Yoga Teachers Mentoring Program

Dupa ce am absolvit primul TTC, m-am intors din India cu 50 de kilograme de carti si dorinta de a impartasi mai departe tot ceea ce am experimentat acolo si mie mi-a schimbat viata.

A fost o experienta intensiva de o luna si jumatate, viata in India, un training si un festival de yoga ce mi-au maturat ca un tsunami tot ceea ce stiam eu despre viata. Imi rezolvasem depresia, aveam o energie noua, dar  eram complet naucita de schimbarea facuta( fara job, imi dadusem demisia pentru a pleca in India), dorindu-mi sa predau…si acum de unde sa incep?

Long story short, mi-a fost greu, nu am avut pe cine sa intreb, cu cine sa ma consult,  dar a fost o experienta pe care as repeta-o pentru multe alte vieti, care m-a adus aici, m-a ajutat sa cresc si sa intalnesc toti oamenii minunati din viata mea.

Am simtit ca in urma acestei experiente sa pun la punct un program adresat celor aflati la inceput de drum, care au nevoie de indrumare si sustinere pentru a integra toate cunostintele in experienta personala, ca stil de viata holistic.

Acest program este pentru tine daca iti doresti sa gasesti drumul catre cea mai buna versiune a ta.

DE CE? Am creat acest program special de mentoring ca urmare a experientei internationale in yoga, ca trainer in ghidarea si formarea a sute de studenti, atat in tara, cat si in India. Acest program este o modalitate excelenta de evolutie daca ai nevoie de suport, in cadrul caruia eu te voi sustine, sfatui, directiona catre gasirea stilului unic, autentic si a vocii personale care sa te ajute sa faci tranzitia intr-un mod simplu si usor catre aceasta modalitate de a trai constient, YOGA.

A fi yoga teacher presupune o foarte mare responsabilitatea si totodata o onoare, avand in vedere faptul ca oamenii vin cu increderea ca ii poti ghida catre ei, catre o viata in armonie si echilibru. Ai nevoie de incredere, de siguranta si de raspunsuri pe care sa le poti oferi din experienta personala, nu de pe o foaie.

Scopul acestui program:

Acest program de mentoring este o modalitate mea de a-mi aduce contributia la crearea unei lumi mai bune( misiunea personala) prin sustinerea si ghidarea celor ce vor sa devina yoga teacher cu cele mai inalte standarde, care inteleg si traiesc ceea ce predau, mentinand integritatea cunostintelor si invataturilor, inspirand oamenii sa faca schimbarea pe care vor sa o vada in lume.

Beneficiile acestui program: 

 • work ethic: integritate, set de valori, autenticitate
 • imbunatatirea abilitatilor de predare prin indrumare in: planificarea claselor, gasirea temelor preferate, sequencing, adjustments
 • indrumare in organizare: workshop-uri, retreat-uri, yoga corporate, clase individuale, yoga online
 • imbunatatirea abilitatilor de comunicare si exprimare
 • initiere in tehnica personala de meditatie
 • claritate asupra meditatiei si a tehnicilor pranayama
 • corectarea intelectului
 • dezvoltarea personala
 • dezvoltarea increderii in propriile forte
 • claritate, inspiratie
 • gasirea scopului, a misiunii personale
 • indrumarea in zona bussiness si in promovare, prezenta in Social Media
 • crearea propriei comunitati

Ce presupune?

 1. Private Mentoring Sessions: 6 sesiuni- online sau live (depinde de localitate) la fiecare doua saptamani in cadrul carora: vom discuta punctual, iar eu te voi putea ghida, sustine si directiona catre cele mai bune solutii; vei primi initiere in meditatie; vei primi practica personala;  vei primi raspunsuri si feedback pentru idei, initiative, intentii, proiecte.
 2. Sadhana: eu te indrum, insa tu va trebui sa faci munca. Rezultatele tale si dezvoltarea ta ca om depind de rafinarea intelectului, eliberarea vechilor tipare limitative si reconectarea cu esenta ta, iar pentru asta e necesar sa iti faci practica personala in fiecare zi.  Sadhana include: meditatie(nenegociabil), kriya set, practica fizica( asane) dupa un plan individual creat conform nevoilor tale pentru a putea cultiva si dezvolta acele resurse si calitati necesare unui yoga teacher.
 3. Svadhyaya(studiu personal)– vei primi o lista cu lectura sugerata, materiale pentru vizionat (documentare), exercitii, teme de journaling, activitati si proiecte de completat.

Conditii: Curs 200 H acreditat Yoga Alliance terminat si absolvit.

Experienta:

1000H + Yoga Teacher Trainings: Hatha Yoga, Sattva Yoga, Kriya Yoga, Prenatal Yoga, Kids Yoga, Himalayan Kundalini Yoga, Adjustments, Conscious Leadership;

Initiator in Meditatie- traditia Himalayana-Babaji’s lineage

6 ani experienta ca Master Teacher Trainer in Romania si India

Investitie: 1000 Euro (pot fi achitati conform planului: 50%/ 25%/ 25% )

APLICA pentru interviul de acceptare aici: denis.dochioiu@gmail.com

Trimite un mail cu titlul Mentoring in care notezi ce si cand ai absolvit si ceea ce consideri tu ca este esential. Ulterior, vom stabili o sesiune in care discutam( nu implica nici o obligatie) si daca intrunesti conditiile necesare, vei primi formularul de inregistrare.