Jurnal de calatorie in India

Au trecut deja 10 zile de cand sunt in India. Timpul zboara atat de repede, zilele trec una dupa alta, aducand liniste, multumire si implinire.
Teacher Training-ul pentru care ma aflu in India incepe maine, iar eu a trebuit sa vin cu ceva vreme inainte, ca sa ma acomodez, sa ma pun la punct cu tot ce se intampla aici si bineinteles, sa am timp sa ma odihnesc.
In Romania, ultimele luni au fost un roller coaster: foarte multe clase, foarte multe evenimente, fapt pentru care m-am simtit un pic epuizata fizic, iar aceste cateva zile de respiro s-au potrivit perfect nevoilor mele.
Dupa un drum de 24 de ore, am ajuns in India, unde in primele zile am fost cu toata echipa la Festivalul International de Yoga organizat de Ashramul Parmarth Niketan. Ca de fiecare data, a fost o experienta minunata sa ii intalnesc din nou, pe profesorii de yoga pe care ii admir si de la care am invatat atat de multe lucruri de-a lungul timpului.
Am stat cateva zile in Rishikesh, iar apoi m-am retras la Sattva, scoala unde predau eu, situata in munti, la distanta de aproximativ o ora fata de haosul orasului, undeva in mijlocul naturii.
Imediat ce am ajuns, am fost informata ca voi prelua un grup de 5 indience care locuiesc in Kenya si UK, carora le voi preda yoga in fiecare dimineata, de la ora 8:30.
Programul meu incepe la 6:00, cand ma trezesc si ma pregatesc pentru puja, un ritual ce are loc in fiecare dimineata la ora 6:30, apoi meditatie pe malul raului si clasa de yoga.
Dupa micul dejun sunt libera, ceea ce mi-a permis sa citesc mare parte dintre cartile primite cadou de ziua mea. Acest lucru m-a bucurat enorm, pentru ca din lipsa timpului, in ultima perioada nu am reusit sa mai citesc atat de mult cat as fi vrut.
Fiecare zi e diferita si aduce acea stare de bucurie pe care o experimentez de fiecare data cand sunt in India.
Ce imi place cel mai mult este faptul ca intalnesc fiinte minunate care isi doresc acelasi lucru: sa isi extinda constiinta si sa evolueze spre o viata mai buna, fara atasamente, fara identificari si limitari ale mintii.
Dupa primele dimineti cu yoga, doamnele au fost atat de incantate, incat au cerut sa ne vedem si dupa amiaza, la o alta sesiune de yoga, ceea ce mi-a bucurat enorm sufletul, sa vad ca mesajul meu a ajuns exact acolo unde trebuie.
De maine, incepe Teacher Training-ul in cadrul caruia voi preda si sunt sigura ca voi fi destul de prinsa si ca nu voi mai avea atat de mult timp, dar abia astept sa incep aceasta noua calatorie, o etapa importanta in viata mea.
Daca vreti sa urmariti calatoria mea, o puteti face pe contul meu de Instagram, acolo unde incerc sa postez foarte multe story-uri.
Cu multa iubire din India,
Denis

Write a comment