Winter Boost

Am incercat cu nu foarte multa vreme in urma programul de trei zile Winter Boost al celor de la Juice It.

Timp de 3 zile am consumat hrana lichida, sub forma de sucuri si supe, cu scopul de a aduce un boost de vitamine si minerale in corp si de a scapa de “amintirile” neplacute ale meselor haotice din ultima vreme.

Ultima perioada a fost un haos organizat pentru mine, intrucat voi pleca in India pentru cateva luni si am vrut sa las totul in ordine aici. Am avut foarte multe clase pe zi, cateodata chiar si 6 clase, ceea ce a insemnat ca timpul pentru organizarea meselor a fost redus spre deloc, asa incat am mancat destul de dezorganizat. Am simtit nevoia unei actiuni drastice, in urma careia sa imi reiau obiceiurile sanatoase legate de alimentatie, iar acest program Winter Boost a venit la fix si s-a potrivit ca o manusa nevoilor mele.

Am inceput fiecare zi cu un Chai Latte cald delicios si consistent care ma ducea cu gandul la diminetile din India, apoi ziua a continuat cu o sticla de Green Juice, o supa Pumpkin Delight, o sticla  de suc Pink Juice, apoi cina- supa Beet Bisque si la finalul zilei o sticla de Turmeric Almond Milk.

Asteptam cu nerbdare “ora mesei”, pentru ca eram tare curioasa sa stiu ce gust, ce textura si cat de bine va face fata corpul meu timp de 3 zile doar cu hrana solida si muta activitate fizica.

Sucurile si supele au fost delicioase si consistente si nu am simtit nevoia sa trisez si sa mananc altceva pe langa. Nivelul de energie peste zi a fost ridicat, nu m-am simtit obosita si nici lipsita de putere pentru a putea sustine clasele de yoga.

Pentru mine, o persoana foarte activa, cu un program extrem de incarcat si clase in diverse zone ale orasului, acest program a adus mai mult decat vitamine si minerale in sticluta. A adus confort si mi-a usurat semnificativ stresul cauzat de intrebarea “ ce mananc azi?”…sau mai bine zis “eu cand mananc azi? 🙂

Nu voi intra in vesnica polemica pro si contra detox, va voi spune parerea mea, trecuta prin filtrul meu: am simtit nevoia de un ajutor suplimentar care sa ma repuna pe drumul normal, in contextul programului aglomerat. Cred ca avem nevoie din cand in cand de un boost, iar acest program asta a facut: a adus un boost de vitamine si nutrienti din fructe si legume variate, m-a facut sa ma simt foarte bine si m-a ajutat sa mi organizez mai bine mesele in urmatoarea perioada.

Am apreciat ca sucurile sunt presate la rece, sunt facute doar din fructe, legume si condimente, fapt pentru care si termenul de valabilitate este fooooarte mic.

Toate detaliile despre acest program le gasiti accesand acest link: http://www.juiceit.ro/detox

Vestea buna aste ca pana pe 11 Martie, folosind codul WINTER, puteti beneficia de o zi gratuita din cele trei ale programului Winter Boost.

Shake it , baby! <3

Pana la urmatorul articol, ne vedem pe Instragram, Facebook si Youtube.

Cu multa iubire,

Denis

Write a comment