Yoga Day by Yoga City

Comunitatea yoga creste, iar popularitatea aceste practici este vizibila in foarte multe feluri: in numarul mare de studio-uri care se deschid, in faptul ca si salile de fitness au introdus clase de yoga, in faptul ca exista o paleta larga de evenimente dedicate (festivaluri de yoga, cursuri de tot felul, seminarii si workshop-uri).

Indiferent ca esti fan yoga sau nu ai mai practicat pana acum, dar esti tentat sa incerci, poate ai vrea sa stii ca duminica, 7 mai, la Studio 82,va avea loc un eveniment minunat, Yoga Day.

Yoga City organizeaza o zi dedicata yoga si stilului de viata sanatos. O zi intreaga in care ai posibilitatea sa incerci diferite clase de yoga, meditatie, seminarul dedicat alimentatiei santoase, gustarile delicioase puse la dispozitie de cei de la Fru Fru sau cafeaua aromata. Te vei bucura de compania profesorilor de yoga si a celorlati participanti, uniti de aceeasi dorinta: aceea de a trai intr-un mod cat mai sanatos si frumos.

Ma bucur sa deschid Yoga Day, de la ora 9:00, cu o clasa Hatha Yoga, in care vom gasi echilibrul dintre minte si corp, invatand sa respiram corect, sa linistim mintea hoinara si sa calmam emotiile. Vom respira si ne vom misca intr-un mod constient, iar la sfarsit vom relaxa, rand pe rand, fiecare parte a corpului.

Clasa este adresata tuturor celor care vor sa se elibereze de stres, de tensiuni si blocaje fizice si emotionale.

Daca rezonezi cu stilul Ashtanga, cu siguranta vei vrea sa ii intalnesti pe Lea Perfetti si Tarik Van Prehn , elevii lui  Sri Pattabhi Jois, care vin la București pentru prima dată pentru a susține o clasă de Ashtanga Yoga în cadrul Yoga Day.

Poti afla toate detaliile legate de Yoga Day,  programul zilei, cine sunt ceilalti profesori care vor preda si modalitatea de inscriere de pe site-ul Yoga City, printr-un click aici: http://yogacity.ro/yogaday/

Abia astept sa ne cunoastem!

Love,

D

Follow me on Instagram & Facebook

Write a comment