Conventia Internationala de Fitness

Weekend-ul urmator, 22-23 aprilie, va avea loc cea de-a 7-a Conventie Internationala de Fitness.

Urmeaza doua zile maraton in care iubitorii de miscare se pot antrena alaturi de presenteri internationali, dar si din Romania.

Evenimentul se adreseaza tuturor pasionatilor de fitness, indiferent ca sunt profesionisti sau amatori, importanta este atitudinea pozitiva si deschiderea.

Pe pagina oficiala a organizatorilor, Fitness Scandinavia School, puteti gasi programul complet, detalii despre presenteri, precum si modalitatea de inregistrare. Detalii aici http://www.fitness-scandinavia.ro/detalii-conventie.php?convention=14

Evenimentul va aduce in fata iubitorilor de miscare cele mai apreciate si populare concepte ale industriei: Fight Club (Anglia), Body Art (Germania), SFT (Grecia), Kangoo Jumps (Elvetia), Steel programes (Argentina), Functional Shape (Romania), Corex, Zumba, Aqua Shape, Indoor, Cycling, Ultimate Pilates (Romania), Limitless (Romania), Rebound si multe alte activitati.

Veti putea participa, de asemenea, la seminariile despre alimentatie si stil de viata, pentru a putea avea o imagine completa despre ce inseamna sanatate prin nutritie si miscare.

Chiar daca yoga nu este o activitate pur fizica, ci este un intreg sistem si stil de viata, este o bucurie sa pot prezenta yoga ca activitate complementara in viata sportivilor.

Daca nu ati incercat pana acum yoga, dar va tenteaza, poate ca este momentul sa ne cunoastem ­čÖé

Impreuna cu Beko Kaigee (Marea Britanie) si Liora Zytcer (Israel) am creat o clasa speciala de yoga, un fusion in care veti experimenta atat o abordare traditionalista, cat si una moderna. Vei putea sa descoperi cum sa integrezi yoga in viata ta, fie ca esti sportiv si ai nevoie de recuperare, fie ca pur si simplu simti sa iti calmezi mintea, gasind echilibrul perfect dintre corp, minte si emotii.

Clasa noastra, Classical Yoga face o introducere frumoasa in yoga, care aduce beneficii tuturor, indiferent de experienta din fitness sau Yoga.

Ne vedem sambata, 22 aprilie, de la ora 9:00, la Rin Grand Hotel, cu deschidere catre noi experiente frumoase.

Write a comment