MIND BEADS, bucurie pentru suflet

Ultimele zile m-au tinut ocupata, implicandu-ma in multe proiecte de suflet.

Unul dintre ele este MIND BEADS, healing malas, pentru care am devenit brand ambassador, iar astazi este una dintre acele zile cand lucruri frumoase se materializeaza: lansam www.mindbeads.com

Inca de cand am pasit pentru prima oara in India am fost fascinata de malas, de pietre, de cristale si de puterea lor de a ajuta la setarea intentiei si la manifestarea acesteia.

Am gasit in aceste siraguri frumoase de pietre o incarcatura puternica ce m-a ajutat de multe ori, in practica mea, sa ma conectez cu mine, sa ma regasesc.

La fel a experimentat si Alexandra, cea care este in spatele acestui proiect minunat, cand a decis ca e nevoie de o schimbare in viata ei. A inceput sa practice yoga si meditatia, iar aceste malas au fost o unealta importanta in calatoria ei spirituala.

Din dorinta de ii ajuta si pe ceilalti, a luat nastere MIND BEADS, o colectie de malas, margele pentru meditatie hand made, facute cu intentia de a ne ajuta sa mergem dincolo de limitarile mintii, spre auto-cunoastere, stapanire de sine, prin practica si meditatie.

Cred cu tarie ca fiecare dintre noi suntem aici cu un motiv, ca fiecare avem un drum de parcurs, cu suisuri si coborasuri. Poate ca acest motiv nu este intotdeauna evident pentru noi, dar am incredere ca fiecare suntem exact acolo unde trebuie in acest moment al vietii. Cu totii suntem creati pentru a face fapte marete, iar cateodata maretia fiecaruia dintre noi este mai simpla decat ne imaginam ca trebuie sa fie: o imbratisare la momentul potrivit, un zambet, o vorba plina de compasiune, un act de bunatate facut la intamplare, fara a astepta ceva in schimb, un spirit generos, sau un suflet care vede dincolo de intuneric, o inima care iarta.

Poate ca viata este cu adevarat doar despre dragoste, dar ne-am pierdut in nimicuri. Fiecare moment este o noua sansa pentru a porni spre lumina vietii.

Misiunea noastra este a ceea de a raspandi iubirea si vindecarea, intentia de a aduce pace si armonie in viata celor care pornesc in calatoria catre sine.

Veti gasi pe www.mindbeads.com intreaga poveste, ce reprezinta o mala, de ce 108 pietre, cum ajuta aceste pietre, cum sa ne setam o intentie si cum putem aduce pacea in mintea si in viata noastra.

Cu cat oferi mai mult aceste lumi, cu atat vor fi mai multe lucruri frumoase care vor veni in jurul tau!

Write a comment