Shakti Collection|Denis Dochioiu x Mind Beads

India ofera mai mult decat monumente si obiective turistice. India are un fel aparte de a te aduce fata in fata cu tine, de a te pune in diverse situatii prin care sa evoluezi.

Fiecare calatorie in India a fost o revelatie pentru mine si de fapt, o calatorie profunda catre mine, cea care sunt acum.

Societatea ne spune ca nu suntem suficient de buni, de destepti, de bogati, fapt pentru care intotdeauna ne lipseste ceva, suntem la un pas de a fi fericiti.

In India am invatat exact invers, ca sunt perfecta asa cum sunt, cu toate imperfectiunile mele. Ca sunt intreaga, completa si ca fac parte din divinitatea perfecta. Am invatat ca nimeni nu are obligatia sau responsabilitatea de a ne face fericiti, noi suntem singurii care ne putem face fericiti, prin realizarea maretiei prezente in interiorul nostru.

Suntem atat de frumosi, intregi si binecuvantati, incat atunci cand realizam cine suntem, totul incepe sa curga lin. Natura isi urmeaza cursul prin noi, iar atunci cand ne deschidem, lucruri, situatii si oameni minunati vin catre noi, pentru a ne putea indeplini misiunea.

Ultima calatorie din care m-am intors saptamana trecuta a adus catre mine foarte multa liniste, multumire, acceptare si inspiratia de a crea o colectie limitata de male si bratari impreuna cu Alexandra Negulescu de la Mind Beads.

Shakti reprezinta forma feminina a energiei, iar Shakti Collection este inspirata de trairile mele din India si este creata cu intentia de a duce spre manifestarea energiei feminine, a iubirii, a creativitatii si a puterii personale.

Fiecare piesa a colectiei este lucrata manual si contine accesorii, lemn de santal si rudraksha aduse cu mine din India.

Colectia va fi lansata pe 2-3 decembrie la Yoga Festival Romania, acolo unde puteti vedea si restul colectiei Mind Beads.

Abia astept sa ne vedem!

Write a comment